Translate

divendres, 1 de febrer del 2013

El regal de Nadal (4)

Avui us presento el nostre Bany de Bombolles,  són bombes de bany amb una altra forma! Si t'has perdut les altres entrades, pots enllaçar les Sals de Exfoliants, les Sals de Bany, el Sabó de Glicerina 

Aquest, sens dubte, ha estat el projecte que més ens ha fet trencar les banyes! teníem tots els ingredients, sabíem com mesclar-los, vam posar la part humida que ens va semblar apropiada, i.... vam emmotllar-ho, creien que allò era normal! ja,ja,ja
La nostra primera fornada va fer l'efervescència al bol! Sí, sí, al bol on barrejàvem els ingredients!! Quin desastre! Els motlles que vam omplir .... a l'endemà .... bé, cal aclarir que les restes que van quedar als motlles, al posar-les en aigua eren una mica (una miqueta, una miqueteta, ) efervescents.

No sabíem quin era  punt d'humitat! Desprès de documentar-nos més, vam fer el segon intent!

Barreja perfecta, humitat... adequada, .... a emmotllar!!




Vam utilitzar motlles de cuina, i ens vam ajudar de tot el que vam trobar per casa per pressionar la barreja dins el motlle, ha de quedar compactat!




Aquesta és la zona d'assecat, la primera tanda va tenir forma rodona, en pots veure una al marge dret superior de la foto, les segones quadrades i les terceres, bé les terceres encara avui no les hem acabat, ens falla alguna cosa de la mescla, no ens queden bé, i després de varies hipòtesis vam decidir aparcar les triangulars per un altre moment!
També, com sabíem que mai aconseguiríem el mateix to de blau, vam decidir anar enfosquin la mescla en cada forma diferent! Ah! el colorant és alimentari, o sigui que no és gens tòxic, el mateix colorant l'hem utilitzat en totes les mescles.




Vam empaquetar les quadrades i les rodones, els paquets són de cel·lofana, fets per nosaltres mateixes amb una base de cartró.





i fins aquí el bany de bombolles!!!
Tu ho has provat alguna vegada?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada