Translate

dilluns, 14 de gener del 2013

El regal de Nadal (1)

Aquest any, com l'any passat, volíem fer el regal de Reis, per a les nostres families, nosaltres mateixos, per aixo vaig estar donant-li molts tombs, que podíem fer? hi ha mil possibilitats però quina escollir, cal que sigui assequible en tots els sentits, mmm....

Amb la meva amiga Lisa, a la que li encanta fer les coses ella mateixa (és molt diy) i cal remarcar que es molt manetes, amb gust, manyosa, en general i en especific considero què és una artista, vam buscar i rebuscar que podríem fer, juntes, davant d'un cafè, o per separat enviant-nos idees al mail.

Al final vam escollir dues opcions, i les volíem fer les dues, però ..... ens vam decantar per fer-ne nomes una i be. La segona opció.... donants temps!

Hi hem dedicat moltes hores, moltes, la pràctica, es a dir la manufactura dels regals, ens ha proporcionat eufòria en els encerts i  hem aprés molt dels nostres errors, la revisió de les mesures, dels temps, dels ingredients, ..... però puc dir, i crec que parlo en nom de les dues quan dic que ens ho hem passat molt, molt i molt bé!

Va, ja és hora que us mostri en que vam invertir uns quants caps de setmana!!!

La idea era fer unes quantes cosetes per al bany!

Avui t'ensenyo les sals exfoliants!!




Aquí les tens, recent fets!!!

Ja saps que els exfoliants  es poden fer amb sal, sucre, cafè, civada, ...  en el nostre cas, tal hi com diu el nom, vam triar sal.





Hi ha mil receptes per a triar, mil combinacions dels ingredients, mil maneres de fer i mil mes maneres de presentar.

Nosaltres vam triar aquesta, t'agrada?






A nosaltres molt!

Vam penjar l'etiqueta amb els ingredients a destacar, els usos i virtuts amb un fil de rústic, de roba de sac.

Aviat t'ensenyo la resta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada