Translate

dimarts, 15 de gener del 2013

El regal de Nadal (2)

Avui et porto les Sals de Bany (aquí pots veure com van quedar les sals exfoliants), tothom ha vist sals de bany dins un pot, i per què nosaltres em de ser com tothom? per això nosaltres els vam donar forma! i com? Aquí comencen les complicacions!




La barreja d'ingredients és molt simple, la part complicada va ser que volíem que tingues forma de bola, i com podem fer una bola compacta? vam visitar totes les botigues de tot a 60, totes les botigues dels xinos de la comarca i les comarques veïnes, vam remenar tots els calaixos de casa, res s'atansava al motlle que necessitàvem.
La nostra bombeta  es va encendre!!! i llavors vam començar a visitar tots els bars del poble i comarca, buscant les maleïdes boles que a canvi d'1 euro et dona una màquina, finalment vam trobar les de la mida ideal en un hotel de les rodalies.




Omplim decidides les boles, després de buidar-les del regal absurd que duien dins, cal aclarir que per nosaltres era absurd i estrafolari però els nostres fills no ho van veure d'aquesta manera, i vam deixar passar 24 hores per a que s'asseques la barreja d'ingredients i poder desmotllar la meitat del motlle i així assecar millor una meitat i a l'endemà desmotllar l'altra meitat. Doncs.... no va funcionar!!!! no vam aconseguir desmotllar ni una bola sense que es trenques pel mig!!!!

Iniciem la pluja d'idees per a solucionar aquest inconvenient!
Ens decidim per la més senzilla i òbvia, aprofitem que ja tenim mitja bola intacta dins el motlle i de forma manual creem l'altra meitat! a l'endemà podem desmotllar-les per assecar la part que ha quedat dins el motlle!




Presentem les 4 boles en un saquet organdí  i la seva etiqueta amb els ingredients a destacar per una banda i per l'altra


la forma d'ús i les seves excel·lències!

Què et sembla?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada