Translate

divendres, 27 de juliol del 2012

La cirereta del pastís

Un cop buidat de trastos el racó  i fet el muntatge de l'armari ens calia posar-hi alguna cosa a sobre per deixar-ho més acabat, la cirereta del pastís, i ens vam decantar per la fusta.
Vam donar al Salva, el nostre amic fuster, les mides per a què ens fes una peça de fusta xapada sense tractar per al nostre nou armari.




Aquí la tens, apunt per a treballar-hi, sobre la taula de la cuina (no tinc més llocs on fer-ho, l'Eduard ha copat el traster-taller-rebost i ... no hi cabem!!!)



L' he tenyit amb "munyeca" que en diuen, són fils de cotó blanc, es mullen amb el tint (a l'aigua en aquest cas, color noguer) i els utilitzem com un pinzell, i simplement l'anem resseguint la veta la fusta i li anem canviant el color.




Un parell de mans de vernís i ja el tenim.
He de dir que la foto no li fa justícia.



L'hem instal.lat sobre l'armari, la meva primera opció era enganxar-lo amb un producte anomenat No Mas Clavos que tenia a casa de quan vam fer la taula de centre, per enganxar el prestatge que vam fer-hi a sota, però al fer una recerca a la xarxa de com es podria desenganxar, si algun dia ens calia, vaig veure que o no podriem o seria molt difícil, i ens vam quedar amb la segona opció un parell de cargols posats per la part de sota, per la part  dins de l'armari.




Al damunt hi hem col·locat  la cafetera, d'aquesta manera descongestionem una mica l'aigüera i... veus els pots de vidre del costat?




Ara ja tenen el seu lloc definitiu. La safata no la miris, provaré de pintar-la, canviar-li la cara, a veure si funciona, tens algun suggeriment?

Molt bon cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada