Translate

divendres, 22 de juny del 2012

La llum del jardi

L'Èric era ben petit quan vam fer el jardí, en aquest espai hi havia hagut una sala amb foc  a terra on s'hi havia fet el mandongo, un garatge pel tractor, unes conilleres, unes corralines, els cubs del cereal, dues sales plenes de gallines i  un lavabo,  part del sostre d'on actualment tenim  la sala-menjador  era una petita terrassa (pel pis de d'alt) i a sota hi havia més corralines on jo ja no hi havia vist mai habitants.
Bé, a l'enderrocar totes aquestes edificacions vam fer la terrassa més gran (quedant una sala força gran a sota), les escales noves per baixar al jardí,  un espai on hi vam posar la gespa, hi vam plantar uns pocs arbres, una zona empedrada amb lloses de pedra de la zona  i.... no hi vam posar llum.
En aquell moment tampoc ens feia falta, ja que viviem al pis de d'alt, baixant al jardí de dia i sopant a la terrassa cada nit (allí si hi vam posar llum), i ara després de 4 anys de viure als baixos i aprofitant que vam fer venir els nostre electricista i fontaner per una altra cosa, que t'ensenyaré més endavant, li vam fer posar llum al jardí, bé, ell ens va fer la instal·lació i ens va treure els cables a la paret i nosaltres vam fer la resta.

Vam colocar la base de la làmpada a la paret i vam conectar els cables, ja saps que cal ajuntar cada color amb el seu parell i on prèviament haurem tret la corrent de casa, es clar!!!!





Atornillem la làmpada a la base





I.... funcionaaaaaaa!!!!!!





La única bombeta que tenia per casa era de 40 w, pero per comprovar el funcionament ja esta bé.




Que et sembla? i ara en funcionament



Només cal anar a comprar una bombeta més potent i ja podrem sopar a la fresca.

Bon cap de setmana






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada