Translate

divendres, 18 de maig del 2012

Armari de la cuina (3a part)

Desprès de i de, arribem al final del recorregut de la nova prestatgeria, ara ja té un lloc a casa nostra i en principi hi serà força temps.


Un cop muntada dins el famós l'armari raconer de la cuina, veiem que el prestatge on hi posarem els pots i les llaunes pot aprofitar-se millor, així que prenem les mides i ens hi posem.


Tallem uns retalls d'aglomerat que teniem per casa, dos de 26 cm. d'ample per 20 cm.  d'alt pels cantons, per fer els peus,  i una altra de aglomerat xapat blanc per fer el sobre de 26 cm. d'ample i 59 de llarg,
uff!!!  que malament que quedo a les fotos!!!!!



Hem pintat de color blanc les peces que faran de potes, encaixades dins els angles que fan les barres laterals del prestatge, i també els cantos (que no estan xapats blancs) de la peça de sobre.
I aquí ho tens.



La reorganitzem, a part de les coses que comprem, a l'estiu fem conserva, principalment de tomata, fem sobretot de sofregit, i l'any passat ens vam atrevir a fer-ne de suc de tomata, i la veritat no està gens malament, els pots vermells es tot el que ens queda de l'any passat, per sort l'estiu quasi està aquí i podrem tornar-n'he a fer, l'hort dels meus pares és una meravella.



Què et sembla? 



Aquesta està una mica borrosa, però així pots veure com l'hem organitzat!
Com organitzes els teus armaris? m'ho ensenyes?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada